Onko autossasi kolhuja ja naarmuja, jotka kaipaavat korjausta?
Laadukkaat, ammattimaiset ja luotettavat korjaukset.
Auton maalaus voi palauttaa autosi ulkonäön kauneuden
Previous slide
Next slide
automaalaus

Automaalaus

Käytössämme on viimeisimmät teknologiat, laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoinen henkilökunta, jotka takaavat parhaat mahdolliset lopputulokset.

kolarikorjaus

Kolarikorjaus

keskitymme kolarikorjauksiin ja teemme yhteistyötä useiden vakuutuslaitosten kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme nopean ja tehokkaan korjausprosessin.

Palvelun laatu

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat meille tärkeitä, ja pyrimme aina tarjoamaan juuri heille sopivan ratkaisun.

meistä

Meistä

Automaalaamomme tarjoaa kattavat palvelut kaikenlaisten ajoneuvojen maalaus- ja korjaustarpeisiin. Tarjoamme kaikenlaisia maalaus- ja korjaustöitä, kuten perusmaalaukset, kolarikorjaukset, kosmeettiset korjaukset sekä erikoisvaativat korjaustyöt. Käytössämme on myös modernit vahinkotarkastusmenetelmät ja -laitteet, joiden avulla saamme tarkan kuvan vaurioista ja suunnittelemme tehokkaimman korjausratkaisun.

Tervetuloa käymään automaalaamossamme ja keskustelemaan tarpeistasi!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Auton maalaus voi palauttaa autosi ulkonäön kauneuden

Mikään ei ole pahempaa kuin ajoneuvo, jonka maalit ovat heikentyneet ennenaikaisesti. Se ei vain alentaa auton arvoa, kun lähdet myymään sitä, vaan se vain halventaa yleisilmettä. Saatat olla nolo ajaa sitä tai pysäköidä se ystäväsi taloon tällä hetkellä, mutta onneksi ongelmaasi on yksinkertainen ratkaisu. Maalaa vain auto uudelleen!

Vakuutusyhtiöt joille teemme töitä

VAKUUTUKSET

HYVÄKSYTYT VAKUUTUKSET Useimmat vakuutukset hyväksytään. Se on sinun ajoneuvosi, sinä päätät, missä saat sen korjattua. Lain mukaan sinun ei tarvitse viedä ajoneuvoasi mihinkään tiettyyn korjaamoon. Valitset kaupan ja vakuutusyhtiö maksaa laskun. Soita meille, jos sinulla on kysyttävää vakuutuskorvauksestasi. Tunne olosi rennosti, että ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin saadaksesi ajoneuvosi takaisin alkuperäiseen kuntoonsa.

Vauriotarkastus

Ennen kuin pääsemme korjaamaan kolarivauriot teemme autollesi maksuttoman vauriotarkastuksen. Tarkastuksessa selviää vahingon laajuus ja teemme sen pohjalta kustannusarvion.

Ilmoita vaurioista alla olevalla lomakkeella tai tule suoraan käymään paikan päällä.

VARAA VAURIOTARKASTUS

Varaa aika paikanpäällä tapahtuvaan vaurio tarkistukseen. Vahvistamme ajan 24 tunnin kuluessa.